Fortfarande sjuk

Kära dagbok, jag är fortfarande sjuk och börjar bli lite trött på det nu.
Men det går åt rätt håll iallafall! Nu har det gått över till hosta och snuva. Innan var det höög feber och svullen i halsen så man inte såg något mellanrum mellan tonsillerna och grejen i mitten. Härrligt! Halsen är fortfarande svullen och gör ont men att febern är nere på ca 37.8 gör att det hela inte känns så jobbigt längre.

Jag får ju pengar när jag är sjuk åndå så det är lugnt. Tror jag jobbar imån.

Måste bara säga att jag har världens bästa sambo/pojkvän! Han har vart som en prins :-) Han har gett mig frukost på sängen varje morgon, lagat mat, kommit hem med blombukett, gjort te, gett mig komplimanger vid precis rätt tidpunkt (för vem behöver inte det när man är sjuk och bara har orkar titta på duschen och inget mer), tyckt synd om mig m.m m.m m.m.
Man blir så lycklig!
Bättre än min förre sambo som var så trevlig när jag var sjuk och sa att jag fejkade att jag var sjuk.. när han hade sett att jag spytt flera gånger och låg med feberfrossa.. Men jooo dåå, jag fejkade alltihop! Tröttar mig.

Fick precis reda på något väldigt tråkigt.. Biljetterna till Kim Larsen är tillfälligt slut :-(  Jag och Jan skulle ju gå med min mor och far! Så typiskt. och det är inte förens den typ 27 november men är redan slut. Hoppas det kan komma in 4 biljetter som någon ångrar att dom köpt så jag kan ta dom. (önsketänkande jag vet)
vi hade ju sett fram emot det så mycket!

Nej nu ska jag snora vidare. Min chef ringer nog snart och hör hur det är med mig. Skönt att ha en chef som bryr sig på riktigt.

Vi hörs gott folk!          sommar 06?

Orkar inte

Självklart ska jag bli sjuk nu, precis när jag har super mycket att göra på jobbet.
Mår riktigt, riktigt kasst just nu. hade prova på dag, idag på jobbet. Ungar fick komma och testa några av kurserna vi startar nästa vecka. Självklart kommer 10 stycken idioter istället.. dom som ALLTID pajar för oss i våran verksamhet, de som alltid ska skrika och höras och kalla varandra riktigt fula ord, de som ska förstöra grejer och kasta saker..
Och det roliga är att alla går på gymnasiet. Stackars människor, de kommer aldrig bli något. De kommer alltid vara så misslyckade som dom är, och det är därför dom ska in till oss och höras och dominera.
Men det har faktiskt gått så långt med de här ungdomarna så jag känner ingen sympati för dom alls. Så hemskt är det, eller så illa är det men de har pajat så mycket för mig så de är inte värda ett öre i mina ögon.
Vi har gett dom så många chanser, så otroligt många chanser men de har alltid pajat alla.
Det är både tjejer och killar. Och det är så jälvklart att de ska komma och paja våran "prova på dag" för dit kommer det ungar som vill lära sig något, som vill bli duktiga på något. Som har ett litet mål med sin framtid. och de som pajar allting är inte duktiga på någonting, inte något.. och då ska dom ju förstöra allt för oss så att de söta små barnen som vill lära sig någonting inte ska få chansen utan istället ska få lyssna på när tjejerna säger till varandra: Sug min kuk!
Din äckliga horfitta!
Ge mig tändaren din mammaknullare!

De skrämmer bort de ungdomarna och barnen som vi vill ha på multiteket. Dom idioterna är inte vår uppgift, där får socialen och andra sådana tjänster ta över och fixa till det. Jag orkar inte vara polis mer, jag är musikansvarig och ska hålla på med musik på multiteket, INTE springa runt och kolla så de inte spottar på golvet, snor frukt, snor något annat som går att sno eller kastar våra möbler m.m. m.m.

Jag känner inte alltid såhär men idag när jag är sjuk känns det extra jobbigt. Måste de komma och förstöra just idag när jag är sjuk och egentligen inte borde vara på jobbet utan borde ligga hemma i min säng och dricka te.

BLÄÄ för dom.

Jag märkte att jag blandade de och dom överallt, ni får ursäkta min svenska idag. Inget i hjärnan är på topp idag förutom febern.

Jaha, nu har jag inget mer att rapportera. Det jag skulle skriva om som jag skrev i förra inlägget tar jag en annan dag. Not today.


Idag är ingen bra dag.
Adjö

Trötter och butter av de sju små dvärgarna

Aa, skulle jag välja vilken av dom jag var just nu hade det blivit dom.
Var på malmöfestivalen igår. Trodde inte jag skulle följa med men det skulle jag visst så det blev snabba ryck innan vi drog. Var trevligt! Såg melody club på stora scenen och sen stack vi till mölleplatsen, som är platsen med den lite mer alternativa musiken och stilen. Trivs bättre där än med hela lunarstorm inne i centrum. Sicket kaos det var där! Det är 13-15 åringarnas paradis de där festivalerna!
Såg ett jäkligt bra band på mölleplatsen! Client hette dom. Ett elektro-pop band från London. Tre snygga brudar i typ kostymaktiga kläder som körde en väldigt egen och snygg stil. En på bas, en på sång och den tredje på grymma gamla analoga synthar. Me like!

På vägen hem började Drazens bil krångla så vi var inte hemma förens halv tre.. punkt punkt punkt.

Och upp vid halv nio för att ta bussen till jobbet. Drottninghögsdagen vettu! Jag var en vandrande vålnad där. Knappt kontaktbar. Men jag fick ihop all teknisk utrustning så det funkade galant, plus fotade, plus delade utt kursprogram, plus satt i tre timmar och målade ansiktsmålning på söta barn. Jag var så trött runt fyra så jag trodde jag skulle trilla ihop.

Det kom fram en tjej till mig som ville bli målad. Hon ville ha två svarta stjärnor under ena ögat och en vit häst på armen. Stjärnorna var ju inga problem men när hon nämnde hästen kände jag "snälla du, jag är bakis, trött, vill inget hellre än att bara åka hem så be mig inte måla en vit häst på din arm". 

jag gjorde ett tappert försök på min hand först för att se om jag skulle klara av det.. såg mest ut som en fet hund så jag suddade ut mitt försök på handen och sa: Du kan tyvärr inte få en häst... .. men jag kan måla en blomma!


När jag kom hem vid fem sa jag hej till personen vid datorn som jag i min trötthetsdimma antog var min pojkvän och somnade sen. Vaknade vid nio och nu är jag jätte trött men kan inte sova.


Jag sitter bara och tänker på de stackars barnen/ungdomarna som får växa upp i det här psykolandet. Jag berättar mer imorgon om mina tankar. Det blir för långt att läsa för er om jag börjar skriva ner allt här och nu.


Nähä! Nu ska jag sova. Är egentligen superhungrig men orkar inte göra mig något att äta. Dricker några klunkar proviva så får det räcka. ;-)


Hade jag inte vart så trött idag så hade jag njutit mer av min arbetsdag för den var riktigt trevlig ändå! Få pengar för att måla ansiktsmålning på barn är la okej? Speciellt när dom är jätte söta, snälla och så där oemotståndligt gulligt blyga!


Ha en trevlig söndag everyone!


Byssan lull. 

 Client


Jobba

Ja nu sitter jag på jobbet och väntar på att klockan ska bli sju. Då släpepr helvetet lös! Dags för premiär för ung torsdag. Det är typ som fritidsgård här för alla över 13 år. Men eftersom allt blev snott under alla inbrott har vi inte så mycket att erbjuda här. Men va fasen, vi måste öppna iallafall.
Så idag jobbar jag till ca 21.30. Är inte sugen på att umgås med ungdomarna. De är gangsters allihopa. 2 av 10 är någorlunda trevliga.
Nå ja, jag är hellre här än på min förra jobb, inget ont om ICA josse men ICA nära city hade ingen velat sitta på en torsdagkväll. Ingen annan kväll heller för den delen ;-)

Men jag började jobba elva idag så jag ska sluta redan halv tre imorgon istället för fem så det ska bli gött!
Imån kommer min söta syster Sara och hälsar på under helgen. Ska bli riktigt mysigt! Ska ta en pubrunda med henne för första gången i Helsingborg. Hehe, ska bli spännande.

Nähä, nu ska jag göra något annat... jobba kanske? ;-D

Ni får se en bild jag gjorde här på multiteket när vi hade picasso-kväll i våras.. Men sen kom massa ungar och kladdade överallt på min fina bild! ;-)

image195 

Familjehelg

Yes det har det varit. I fredags kom hela familjen minus Sara på besök. Vi satt och drack vin och limetto ett dag och sen kom Janne och Olle hem. Då blev det mer vin, massa espresso och grappa så klart och lite mer vin.
Min övermusikintresserade mamma skulle se hur duktiga Jan och Olle var på grupper och årtal på när låtarna kom från 1970-1979. Blev lite rörigt där i mitt skrivande va? Ja ni förstår säkert. Mamma hade en samlingscd med svenska artisters låtar från dom årtalen. Så hon satte på en låt, lät Olle och älsklingen gissa på vilken grupp det var och vilket år låten släpptes. Janne gissade på 1979 hela tiden och Olle hade rätt precis heela tiden. Lilla mor var så imponerad så hon pratade om det flera dagar efter. Hon trodde till och med att han kanske skulle kunna slå henne i musikfrågor ;-D Kors i taket att mamma kan klämma ur sig att någon annan skulle kunna vara bättre än henne, haha.

Nå väl. Den natten blev väldigt sen.
Lördagen stack Janne för att jobba hela långa dagen och min syster Sara joinade även familjen så nu var vi hela familjen + Grynet såklart. Lite Söderpunkten för att köpa present till min nya lilla kusin och lite MAX blev det också.
Pappa hade bestämt sig för att bjuda familjen på anka så han hade med sig en anka han hade slaktat själv på jobbet (pappa jobbar med utvecklingstörda så det går kanske inte riktigt ihop?). Men dom hade ungankor där som de behövde slakta.
Vi tyckte maten var jätte god men pappa var missnöjd. Stackars far min.

Alla var jätte trötta och somnade ganska tidigt på kvällen. Janne kom hem runt halv ett och då skulle han och pappa dricka vin, ut och gå med hunden alldeles för länge för att kunna röka och snacka skit ensamma  m.m.

Söndag åkte vi till morbror Leif, hans sambo Åsa, deras son Algot och nya underverket Agnes! Sicket litet knyte!
Man glömmer bort hur lätta dom är. Man kunde ju hålla henne med en arm utan problem.. Jag har nog passat storebror Algot på 2 år för mycket, är van vid hans kilon ;-) 
Hon var så underbart söt så man inte kunde sluta titta på henne! Ska lägga in bilder, skriver bloggen nu på jobbet så har inte tillgång till bilderna här. 

Sen åkte familjen hem och Janne hade vart och hämtat Julia i Halmstad så nu var det dags för nästa tonåring i lägenheten ;-)
Vi slappade mest hela tiden. Jätte skönt! 

På måndagkvällen satt jag och Julia i köket och diskuterade tatueringar och piercings. Hon ville ha och jag sa att det går att göra förändringar på lättare sätt. Klipp håret kort, färga håret i någon helt ny färg m.m m.m 
Julia spänner då ögonen i mig och säger: Jag har lust att göra något galet! Vi klipper lugg på mig!!

Och så blev det. Riktigt roligt! Och snyggt blev det. Jag lyckades få det precis som hon ville ha det. *fjuu*
Inte trodde man Julia kunde bli snyggare än vad hon redan var! ;-)

Vi tittade på film en av kvällarna med.. måndag tror jag det var. "Se upp för dårarna"
Fy fan vilken dålig film! Vi satt och kommenterade allt! 
Helena Bergström är inte bara en kass skådis, hon är en kass regissör också. Alltid ska hon storböla när hon spelar i filmer, och självklart storbölade alla i denna filmen också. Och så var den så politiskt korrekt så det var pinsamt. Jag tror en viss Mona har godkänt filmen ordentligt och kanske sponsrat filmen också :-P

Nå väl, se inte filmen.

Och idag är det onsdag. Imån är det torsdag och på jobbar jag till halv tio. Första Ung Torsdag vi har. La premiera!
Ska bli härligt ha få hit alla gangsters igen.. suck. Vissa av ungarna hatar jag verkligen, eller ungar och ungar. Alla dom som är jobbiga är 17-18 år. VÄX UPP! Är man 18 år vill man inte gå till en fritidsgård där det springer runt en massa 14-åringar. Då går man till puben. Men inte dessa 18-åringarna inte. Här är dom kungar och får den respekt dom vill ha. Hade dom gått till stan och satt sig på en pub eller något liknande hade ingen vetat vem dom var och de hade inte fått den uppmärksamheten de får här. Men jag vill inte ha dom här för det är dom som pajar hela Multiteket!

Nu har jag avreagerat mig lite också.

Kanske blir en sväng till Väla i eftermiddag! Hittade en supersnygg kofta på Indiska som jag vill ha.

Bye bye!

Julia nyklippt och även nysminkad av mig. Var ju tvungen att lägga en party-makeup till hennes nya lugg ;-)

image193
Underverket Agnes!

image194

Möte, möte och så lite möte

Ja gud så segt, tar aldrig slut. Men vi fick ganska mycket bestämt och uträttar ändå, kors i taket!
Blev även bjudna på mina chefers "teater" dom kör på skolor för ibland lärare och ibland elever. "De glömda barnen" (<--- länk)  heter den. Handlar om alla barn som får leva med missbrukar-föräldrar. Tror berättelsen är väldigt tragisk. Så på fredag åker vi till Tjönarp med  jobbgänget (på hela fyra personer) för att kolla på detta. Jag som tyckte det skulle heta Könarp, hade varit roligare att besöka den platsen då.. nå väl.

Sen är jag ledig lördag-måndag. Jippie! Hela familjen kommer och hälsar på mig och Jan i helgen. Vi ska hälsa på min nyfödda kusin Agnes som hon antagligen ska heta. Ska bli mysigt! Älskar bäbisar!

Annars händer inte så mycket. Trodde att en härlig Julia skulle komma på besök men hon försvann nog ;-) Tråkigt! Om hon inte kommer imån, vad vet jag? Hoppas hon gör det. Vet att Jan saknar sin lilla prinsessa. Jag saknar henne också.. får jag det? Får jag nog tror jag. :-)

Sen mååååste jag rekomendera en bok som gör att gråter av skratt! Jag låg precis och läste och hoppade runt i soffan, så roligt var det.
Det finns ju en sida som heter tjuvlyssnat.se
Nu har dom samlat de bästa tjuvlyssningarna folk har skrivit in på sidan och gjort en bok. Den är så grymt bra. Ibland blir man rädd för hur dumma människor kan vara. Men köp den, och låna sen ut den till era vänner så får dom också sig ett gott skratt!
Jag ska ta och skriva någon bra från boken här.

Kön till Gasquen, Chalmers

Tjej ~20 (längst bak i kön): Fan va lång kö, alltså!
Kille ~20 (strax framför): Säg till vakten att du kommer från länsstyrelsen, så de måste släppa in dig, annars ryker deras tillstånd.
Tjej: (pratar kort med kompis och går med bestämda steg fram till vakten): HALLÅ! Du måste släppa in oss. Vi är från länsförsäkringar.

X 2000 mot Stockholm, från Sundsvall

Tjej~16 #1: Alltså, jag fattar inte hur de kan göra toapapper av lamm!
Tjej~16 #2: Men den gör man ju inte!
Tjej 1: Men vad gör man toapapper av då?
Tjej 2: Av typ träd!
Tjej 1: Ja men då fattar jag inte varför de ha lamm med i reklamen.


Tack för mig! bye bye

Kräftskiva

Det blev en riktigt rolig impulsresa till Göteborg i fredags. Jag och Jan blev bjudna till Josefins och Helens kräftskiva dom kom på att dom skulle ha. Dom kom på det i onsdags och bjöd och samma dag tror jag att det var. Men jag och älsklingen hade tänk att åka till öst-kusten och kolla hur Kivik och lite annat kunde vara under en helg. Men va fasen, blir man bjuden på kräftskiva i Götet så kan man offra Kivik. Vi bestämde oss helt och hållet på fredagen faktiskt och drog vid sju på kvällen.
Självklart var vi lite försenade och ännu mer självklart hamnar vi i en enormt lång bilkö. Tra la la vad passande.
Men vi var framme runt nio och sen satte kalaset igång!
Kräftor, sallad, grönsaker och dipp, räkor, kex, bröd massa ostar, ja allt som hör en kräftskiva till!
Jätte trevligt var det! Jag har världens bästa vänner, så enkelt är det.
Men jag tog lite för många snapsar så jag somnade in ganska tidigt. Men det hör väl också en kräftskiva till? ;-D

På lördagen slappade vi hela dagen lång. Göteborg är så vackert! Det är så bra energi över den staden. Vi tog en grym promenad för att minska bakfyllan. Gick upp längs ett berg och stod på en utkiksplats och såg hela, hela staden! Riktigt vackert där uppe. Men hjärtat hade mycket att arbeta med när man gick i dom branterna vill jag lova ;-)
Vi köpte pizza sen också. Äckligaste pizzan jag ätit någonsin. Skinkan var illrosa! Och svampen var helt bränd och torr. Nej fy sören, aldrig igen. Det såg verkligen ut som om det var karamellfärg i skinkan. Mycket skumt.

Runt sju på kvällen var vi tvugna att köra hem till Helsingborg. Josefin och Helen skulle på´t  igen senare, galningar!
Hemfärden var jätte mysig. Älskar att åka bil med han den snygge mannen som tillhör mig :-)
Det ösregnade hela vägen hem plus åskade. Men det är då det är som mysigast att åka bil.

Sen låg vi framför teven och päste tills vi somnade i soffan.

Söndagen var lugn och skön. Sov länge, gick upp och köpe lyxfrukost tillsammans, gjorde pannkakor och goda mackor m.m.
Till kvällen gjorde jag räkmackor på äkta vis till oss. Mums!


Och idag sitter jag på jobbet och har iiingenting att göra. Vad ska jag hitta på? Jag har planerat allt jag kan planera för min musikverksamhet, men ska jobba typ två veckor till och bara planera.
Jag sitter bara och tittar på klockan, äter och sitter ute i solen. Vissa kanske tycker det låter skitgott men jag hatar att vara på jobbet och inte arbeta med något. Jag gillar att slita när jag är på jobbet, för då går tiden så mycket fortare..
Nu har jag ju iallafall fördrivit lite tid med bloggen.. hmm.. what's next?

Nej tack för mig så hörs vi! Ska tigga bilder från josse så jag kan lägga upp bilder från kräftskivan!

Hej hopp!

I'm back

Jag har verkligen inte haft lust eller tid att uppdatera min blogg. Men det var ju ett tag sen så får ju visa vad vi gjort sen Kajsa var här :-)
Jag lägger upp lite bilder i ordning efter vad vi gjort.
Många bilder är mobilbilder och därför kvalitén är lite dålig.

    två bilder från min och Kajsas helg. Fler bilder på Kajsas blogg (länk på förra bloggen)

Ales stenar vid Kåseberga:
image145 
image146

image147


Helsingborgsfestivalen spenderades mest med älsklingen och vännen  Marie:
image148

image149

image150

image151

image152
 Mari :-)

Ufo-monumentet i Ängelholm:
image154
image155


Mationalparken i Skäralid:

image156

image157

image158

image160

Fest hemma hos oss (lite för att Emma skulle åka tillbaka till Stockholm) blev en riktig succé!:

  Perra, Mats, Rikard och Emma  :-D

Drazen    Drazen och Veronica

Emma hade bakat paj som passade perfekt efter vår ostbricka vi bjöd på ;-)

 Skum bild!  

Kullaberg i lördags:

image168

image182

image183
Varför ska han alltid jävlas med mig när vi ska ta fina kort? ;-)

image184


image185


Hovs Hallar (innan båstad) i söndags:

image186

image187

Åt mat vid havet på Råå i måndags. Jätte mysigt! Varför sitta hemma och äta när man bor vid havet? :

image190

image191


Och idag är det torsdag. Imån bär det av till Göteborg på kräftskiva hos Josefin och Helen! Ska bli så roligt! Äntligen får vi ses igen.  :-)Igår hade vi parmiddag med Marie och Andreas. Vi gjorde tacos ihop och drack gott. Super trevligt! Synd att Marie flyttar nästa vecka.. min bästa väninna jag har här i Helsingborg. Känns inte kul alls. Men vi ska nog på skidsemester ihop med Marie, Andreas och även Björn och Carro också. Italien blir det nog, så grymt roligt! :-DNähä, nu får det vara nog. Ska ladda in lite grym musik på min ipod som vi kan lyssna på, på kräftskivan. Har det så bra!


RSS 2.0