Äntligen har solen kommit tillbaka!

Ja är det inte underbart! Jag är iofs på jobbet men jag suger åt mig så ofta jag kan av solens strålar.
Nu är allt packat inför festivalen här på jobbet. Nästa vecka jobbar jag tre dagar och sen är allt slut.
Känns faktiskt gott. Visst, jag hade kunnat stanna där hela mitt liv och jobba med musiken men...
det är så enkelt att fastna så lika bra att dra nu. Men jag har ju mina 10 timmar i veckan sen i höst iofs ;-)

Ikväll kanske man skulle se någonting på festivalen. Är mycket, mycket sugen på Mikael wiehe. Men han skulle köra en tribute ihop med en kvinna så det är inte riktigt lika kul som om han hade kört sina egna mästerverk.

Nu ska jag ut i solen och sen hem vid fem!
Hare gott!

Äntligen ska det bli lite bilder!

Nu har jag precis köpt digitalkamera! Det var väl på tiden? Inte riktigt haft råd innan men den här månaden kände vi att det var dags. Så nu blir det en lite roligare blogg :-)
men den kommer inte förens om några dagar. Köpt den över nätet för det gick inte att få tag på den någonstans i stan.

I morgon börjar Helsingborgsfestivalen. Kommer inte gå på den imorgon. Inte så mycket som lockar, är mest massa packade människor överallt.
Men på fredag kommer Helen och då ska vi gå på lite grejer iallafall! Jobbar på lördagen så Helen får vara med mig på jobbet lite. Men jag tror hon överlever för vi ska vara på festivalen med Multiteket så det blir roligt! Jobbar bara till ca 17.00 så sen blir det fest och ståhej istället!

Sitter med sommarskivan som är klar nu. Klistrar en framsida till själva cd-skivan så det blir lite finare :-)

annars är det bara en vanlig onsdag, förutom att Josefin fyller 22! Grattis!!

adjö!




Söndriga hälar

Jag och Jan var på fest igår. Hos en man som jobbar på kulturförvaltningen eller något liknande. 
Bara massa kulturfolk överallt. Jo det var la trevligt men det blir lite jobbigt när man knappt känner någon och ska berätta om vad man jobbar med för femtioelfte gången. Är hellre på fester där du kan snacka om lite annat än vad du sysslar med och slippa bygga hela samtalsämnet runt det. Fullt med folk också som rest runt överallt och studerat hela sina liv men aldrig riktigt blir någonting för de tar bara massa kurser här och där men får aldrig någon riktig "titel". Vilse blir dom helt enkelt.

Stod även och pratade med en sådan kvinna i 30-års åldern som pluggat hela sitt liv, rest runt och haft olika jobb utomlands osv, Så tänker man automatiskt "oj, har hon pluggat så mycket måste hon ju vara supersmart och kunna allt!". 
Men sen när vi har pratat ett tag och hon säger: "Jaa, det är som min kompis Johan, jätte trevlig, kommer från Linköping som ligger i Småland" då börjar man undra. 
Men det är självklart egentligen, hur svårt är det att plugga? Det gäller ju bara att läsa det du ska läsa och riktigt slå in det i huvudet och sedan få bra på proven, men inte fan behöver du vara smart för det. Gäller ju bara att ha läshuvud. 

Festen var ändå trevlig. Jag har riktigt goa köttsår på hälarna av skoskav från mina klackadojjor. aj, aj, aj.. inte skönt!
Han hade sin lägenhet mitt i stan vid "häststatyn" om ni vet var jag menar då? Och lägenheten var högst upp i huset så om man gick ut på terassen kunde man gå på taket! Grym utsikt vill jag lova. 

I förgår låste jag mig ute. Smart Alex! Jan körde mig till jobbet och därför tänkte jag inte på att ta nyckeln eftersom han låste yttedörren.
Så när jag kom hem från jobbet och hade letat igenom väskan fem gånger förstod jag att nyckeln inte fanns där. Ringde min käre sambo som var och hjälpte sin vän att flytta så han skulle inte komma hem inom en timme. Glad man är på sig själv då. 
Men som tur var, var Marie och Andreas hemma som bor 50 meter bort  så jag fick gå dit. Tur!

Idag ska jag äta massa godis enligt planerna. Jan jobbar natten så finns inte så mycket annat att göra,
Nästa vecka är det HBG-festivalen! Jobba och kolla på bra band. Dock inte samtidigt ;-)

Nu ska jag plåstra om mina köttsår.



Ojdå vad står på, Fabbe blir plötsligt..

Det här inlägget får jag lägga upp smart känner jag. Har nog hänt en hel del sen sist jag skrev. 

Först kan vi ta midsommarfesten hemma i Lidhult i familjens hus fast hela familjen var i Italien så därför passade jag på att ha lite party. 
Det blev väldigt lyckat och trevligt! Jag tror de flesta hade väldigt kul :-) Blandad kompott med folk men alla lidhultare förutom tre stycken. Men det är ju snart en månads sen så jaa, vet inte vad jag ska skriva mer. Kul var det iallafall och god mat åt vi!

Sen vet jag inte om det hände så mycket men ca en vecka senare var det bröllop utanför Löberöd. Jannes systerdotter som gifte sig. Så nu har jag blivit introducerad för hela släkten på en gång. Lika bra att ta alla på en gång faktiskt ;-) 
Det var trevligt! Lite speciellt... men trevligt :-) 
Brudparet var väldigt trevliga! Jag önskar dom all lycka i framtiden. 

Jahapp, vad har mer hänt? 

Kim Larsen såg jag, Janne, mor och far, moster och hennes man förra helgen. Väldigt bra! Lite väl mycket fulla husvagnsfolk men vi tog oss från den massan ganska snabbt. Jag och älsklingen körde till Varberg, eller låt mig säga sanningen, moi körde faktiskt till Varberg..hehe, på torsdagskväll ganska sent och åkte hem på söndagen. Moster och hennes man har en sommarstuga på ön Getterön som tillhör Varberg, precis vid havet ligger den, en liten fiskestuga som de byggt om till en lite större sommarstuga. Där solade vi, badade, åt havskräfter, räkor och krabbklor, lekte med den nya "lilla" chäfervalpen Odin och hade det helt enkelt skönt och mysigt.

Jag har varit ledig idag, är ledig imorgon också. Schemat ser ut så, för jag får inte jobba för många timmar. Jobbar färre timmar nu under sommaren. 
Men nu är det bara 16 dagar kvar på jobbet. 

Har köpt ett par fräcka jeans idag, rödrosa levis, fräsiga! 40%..

Snart är det Helsingborgsfestivalen.
Ganska tråkigt inlägg kände jag men vafasen, måste ju informera mina läsare.. som är väldigt få men ändå. Bla, bla!

Tänkte faktiskt lägga in två eller tre bilder. Tjihoo!

Adjö

bröllopTherese och Andreas 
  Dumbilder på mig 


RSS 2.0