Semester

Nu njuter jag av min korta semester på en vecka. Har ju redan haft lite ledigt när vi var i Prag och eftersom jag blev anställd av Helsingborgshem i januari skrapades det bara ihop 14 dagars semester. Men jag är inte ledsen över det!
Nu ska vi se vad som har hänt..

Massagen och ansiktsbehandlingen var underbar! Den bästa ansiktsbehandlingen jag varit på hittills. Bra jobbat Peter! Får bli ett besök i månaden nu har jag tänkt mig. Men bara ansiktsbehandlingen då, massagen är jag inte i så stort behov av. 

Saras student var vacker och rolig! Hon är så söt min lillasyster som nu är färdig med alla år i skolan. Hon stack ut från mängden med sitt långa, blonda rockiga hår och sitt röda läppstift. Snygg som få. 
Middagen hemma var också väldigt lyckad. Mor och far hade ju självklart lagat mat så det räckte och blev över. Underbart gott med massa olika sallader och kött och bröd osv. 
Satt och pratade med syssling Charles nästan hela kvällen. Inte träffat honom på ca 3-4 år så vi hade en del att ta igen. 

Sen tillbaka till Helsingborg på torsdagmorgonen för jag hade ju ett jobb att sköta. 
Städade hela fredagen på jobbet. Nu skiner studion och replokalen som aldrig förr! 
Sen sa jag adjö till jobbet för att vara ledig i 10 dagar. 

Helgen och igår har jag spenderat ihop med älsklingen. Vi har knappt hunnit träffas den senaste tiden för han har jobbat sina nätter på tågen. Så när jag har kommit hem från jobbet runt åtta har vi hunnits träffas i en halvtimma och sen har han stuckit iväg. 
Men nu har vi umgåtts massor! Så mysigt. Igår gjorde vi hemmagjord pizza som blev helt sjukt god! 

På fredag är det midsommar. Jag och Jan åker till Lidhult i morgon antagligen. Kör min familj till Halmstad på fredagmorgon för de ska ta tåget ända till Italien klockan 07.00. Fuskigt! Så jag och Jan ska passa huset och Grynet hela helgen. Därför har vi fixat lite midsommarfest hos "oss" med en härlig skara människor! Vi blir la max tio stycken. 
God mat ska det bli också. Få stadsfolket till landet ska bli roligt. 

Nähä, nu får vi snart fixa kameran för den här bloggen börjar bli lite väl bildfattig. ;-)

Nu ska jag hämta tvätt.. *pust*


Lite botox skadar aldrig.

Ja för jag var nämligen och fixade min överläpp i förgår. Var så trött på att den såg ut som den gjorde efter hundattacken för 7 år sedan så jag tänkte att jag lika väl kunde lägga lite pengar på att fixa läppen så jag blir nöjd med den. 
Nej fy vad jag ljuger, skulle aldrig ge mig på något sådant! Men däremot ser det ut som om jag har sprutat in massa skit i överläppen för jag har fått munsår som satt sig precis mellan ärren efter hundattacken som jag nämnde innan så jag ser inte riktigt klok ut! Ser ut som om det börjar växa ut en snabel på min överläpp :-S
Så jag har stannat inne nästan två dagar nu. Igår skulle jag nog ändå ha stannat inne hela dagen även fast jag inte sett ut som ett freak för jag och kärleken hade en stannahemmamys-dag. Mycket trevligt! Var bara ute en snabb sväng när Janne hade stuckit till jobbet vid tio på kvällen och jag skulle möta Lina vid Bogarts för att hyra en film som vi såg hemma hos mig. 
     Och det värsta är att den ser värre ut i verkligheten. Äckligt!


Idag stannade jag hemma för att slippa visa mig ute. Så tänkte ta en sväng förbi vårdcentralen imorgon för att kolla så det inte blivit något fel på ärrvävnaden i läppen eftersom jag aldrig varit med om något liknande förut. 

Vad har hänt sen sist då? Ven var supermysigt! Två underbara dagar med trevliga kollegor, underbart god mat, bra höstplanering och världens vackraste omgivning och natur! Dag två var vi ute i flera timmar och cyklade på ön och besökte även Tycho Brahes minnen. 

Sen har ju även Helen vart nere en snabb sväng torsdag-fredag runt lunch. 
Torsdagen kollade vi (Jag, Jan, Helen och Lina) på Lenny Kravitz med Eric Gadd som förband. Sicken konsert!! Sjukt grymt! Ibland slog det en när man stod och kollade att det verkligen var Lenny Kravitz uppe på scenen! En baginbox vitt vin och en liter grogg gick åt under konserterna på Sofiero.. Så, glad och lycklig var man :-D Haha. 
Nej men ja.. 5 av 5 möjliga får Lenny. G R Y M T!

Sen har jag mest tagit det lugnt. ledig imån med och då blir det klänningsjakt åt Julia som gett mig olika uppdrag ;-)
Och senare på kvällen ansiktsbehandling och massage i nästan två timmar. Ska njuta så det står härliga till!

Jaha nähä. Nu har jag inget mer att tillägga. Saras student på onsdag. Ska bli roligt!

Adjö!



Bröllop, Kulturfest, kursavslutning m.m.

Ja det händer så galet mycket på en gång just nu! Hänger inte riktigt med känner jag. 
Men får ta dt i tur och ordning nu känner jag.

I lördags var vi på bröllop i Söndrum. Jannes barndomskompis Johan som gifte sig.
Det var trevligt men annorlunda! Medeltidstema på bröllopet så det var ingen präst som vigde dom direkt. 
Dom skulle gå igenom massa vigsel ceremonier t.ex. att lägga stenar med runtecken på i en ring runt sig, dricka mjöd, sätta ett svärd i marken och lite annat. Kul med ett annorlunda bröllop istället för de klassiska som kan bli lite tradiga. 
Maten var god och även folket var mycket trevliga! Och många barn som sprang runt, mysigt.
Janne filmade hela bröllopet så därför ville han inte dricka och vi kunde därför ta oss hem senare på kvällen. Skönt. 
Var hemma vid strax efter ett, somnade runt tre och var sedan tvungen att gå upp 4 timmar senare för då skulle lilla Alex jobba.. jippie!!

Ja för igår var det nämligen kulturfesten som detta året hamnade i Ödåkra. Fullt ös från nio på morgonen till sex på kvällen. Eller ja, själva kulturfesten "startade" inte förens vid tolv men vi skulle ju packa upp allting och jag skulle rigga scen och ljud osv. Hujeda mig så varmt det var! Men det gick så grymt bra, bättre än vad vi trott! Våra uppträden var det hög klass på och vi syntes nog mest på hela området med våra stora karnevalsdockor vi gjort ;-D

Ja och sen idag var det nästa grej, nämligen Multitekets kursavslutning. Så det var trolleri, uppträden med sång, rap, modevisning ja alla kurser vi haft under våren helt enkelt. Blev jätte bra och alla barnen var så duktiga!
Jag och Lina spelade upp en liten pjäs vi gjort om attityden på Multitekets ungdomar. Vi spelade två tjejer som snackade med varandra precis som våra tjejer på 12 och uppåt gör. "FItta inte ur, sug min kuk, knulla din mamma, äh palla, piiinsamt!, håll käft osv. osv," var ord som var med i pjäsen.. Ja för det är våran vardag på jobbet. Hör dehär grejerna dagligen så tänkte få kidsen att förstå hur de verkligen låter. 
Och det funkade faktiskt på vissa! :-D 
En tjej kom fram till oss direkt efter och sa: Nej men! De var ju oss ni härmade! 

I morgon ska personalen träffas 07.15 på knutpunkten för att sedan ta bussen till Landskrona och därifrån ta båten till ön Ven. Där ska vi planera framtiden på Multiteket och även blicka bakåt och se vad som var bra/dåligt osv. Sen ska vi äta gott, dricka gott och sova över till onsdag. På onsdag ska vi cykla runt ön, besöka Tycho Brahe minnena och kanske bada osv. Ska bli mysigt! 

Sen på torsdag kommer Helen och då ska vi plus Janne se Lenny Kravitz! :-D Ska bli gryymt kul! Ja jag är nämligen ledig hela torsdagen för chefen tyckte vi behövde det. Bugar och bockar, hehe. 

Yes, sen kanske jag åker själv till Lidhult i Helgen för Janne jobbar. 

Är alltid ledig på måndagar så det blir långledigt torsdag-måndag. 

Ja annars har jag nog inget att rapportera. 

Kamera ska snart köpas så det blir lite bilder på den här bloggen. 

Hej då!



RSS 2.0