Monika

Ja strax kommer Monika och vi ska dricka vin, äta dipp och sedan kanske gå vidare om vi pallar. Ska bli mysigt att ses!

Får la uppdatera en annan dag om vad som hänt annars ;-)
Borås var iallafall väldigt mysigt! Men helgen gick alldeles för fort tyvärr.

Men nu är det ny helg! Kanske ska på fest i morgon hos Anna på jobbet men inte säkert. Får se om jag pallar.

Hörs!



Borås

Runt halv ett åker jag till Halmstad för att hämta Bjarne.
Har inte kört bil på mycket länge nu, men det går nog bra som vanligt.
Jag och Bjarne tar något att äta på Max eller inne på Eurostop och sedan bär det av till Lidhult.
Och när vi är framme byter vi bil till mammas och pappas och jag sätter mig i baksätet istället och resan går mot Borås. :-)

Ska bli mysigt att träffa kusinera och mormor och morfar och resten!

Nu ska jag försöka få upp Janne så vi kan äta lite frukost och sedan kolla så bilen ser okej ut.

Vi hörs kanske från Borås!
Ha en mysig helg!

Trött

Ja oj vad trött man kan vara. Jag gick upp för en halvtimme sedan men är jätte trött! Även fast jag sov till halv elva. Detta är nog inte riktigt min årstid. Det är en annan sak när snön kommer för det ljusar upp så mycket men nu när det bara regnar och blåser känns det nästan som om det inte finns någon anledning till att vara pigg.

Ska till jobbet snart. Jag stänger idag tillsammans med Eva på jobbet. Första gången jag stänger nu när jag börjar jobba på riktigt. Men det kommer nog gå bra. Eva har koll på grejerna!

Nej nu ska jag gå och handla mjölk och sedan äta gröt!
Ses kanske ikväll om jag inte är för trött.

Tjing!

Storm!

Ja det blåser full storm ute! Uscha riktigt så det känns som att fönstrerna ska gå sönder.
Janne stackarn jobbar mitt i blåsten, tycker synd om honom.
Men det har lugnat sig lite nu. Var värst vid sju-tiden.

Idag slutade jag två och skulle egentligen tagit min spruta.. Men när jag mellanlandade hemma hade stormen satt igång och Janne tyckte vi skulle ta sprutan samtidigt på måndag för då ska han göra det.. Så ja.. jag var ganska lättövertalad ;-D
(Ja Kajsa, han har faktiskt ångrat sig, hehe)

Skönt att sluta tidigt idag.. Inte för att jag gjort så mycket mer hemma än att bada, laga mat, titta på teve och lite annat.

Längtar till fredag när jag ska hämta Bjarne i Halmstad och sedan åka till Lidhult för att sedan åka med familjen till Borås.

Annars sitter jag ensam hemma och äter choklad och slappar. Ska snart vika tvätt.. Sicket tråkigt inlägg det blev idag! Ska liva upp det med en nytagen passande bild!

Jag känner mig lite blåst ;-)

Första dagen på riktigt

Idag var det lite extra kul att jobba eftersom att man vet att man får lön för det man gör. Jag har varit i mjölkkylen hela dagen nästan. Mycket att göra så dagen gick väldigt fort.
I morgon ska jag vara i charken och jobba 08.30-18.15.

Har precis pratat med min mamma i 2.5 timmar i telefon. Vi hade en del att ta igen med andra ord ;-D Börjar vi prata är det svårt att få stopp på oss så vi försökte lägga på typ 4 gånger men började prata om något nytt som ledde till något annat osv. Världens bästa mamma! :-)  Sedan pratade jag med Sara en timme också så det har blivit mycket telefon ikväll. Josefin en stund också, haha!

Nu ska jag äta något och sedan ska jag sova.

Förresten så var filmen Up super bra!! Jag rekommenderar den verkligen även fast den räknas som barnfilm. Men de animerade filmerna idag har så mycket vuxenskämt också så den blir rolig vilken ålder man än har :-)

Till helgen blir det Borås med familjen. Ska bli mysigt att träffa mormor och morfar och min moster med man och kusinerna som alla bor i samma hus! :-D

Sov gott!


Mysig helg som gick för fort

Idag vid tolv åkte Kajsa tillbaka hem till Linköping och det var inte kul för helgen gick för fort!
Men vi hade en väldigt rolig och mysig helg!

Fredag lagade jag mat och efterrätt till Kajsa (fast hon hjälpte till såklart). Vi åt och drack vin och snackade tills klockan var nästan tre ;-)
Tog en massa fina kort på oss som exemplet ni fick i förra inlägget.
Haha! Som vi flabbade :-D


Sedan på lördagen gick vi på stan och shoppade lite, fikade och sedan hem och slappa för att sedan fixa iordning oss. Vid sju åt vi på en thailändsk restaurang och när vi var klara stack vi till The Tivoli till Champagne Safari-showen som började 20.45.
Showen var grymt bra!! Dom är så proffsiga och duktiga och musiken är rolig så man sitter och skrattar och diggar med om vart annat. (Många och där)

När showen var slut vid typ tolv gick vi vidare till lite andra ställen och sedan Max och tillslut sängen. Kul kväll!!

Slappat med Janne hemma idag. Sovit lite och tittat på film, skönt.
Nu ska jag titta på filmen Upp


HAHA! Kajsa är Göran Hägglund lookalike :-D


(Bild från HD)


Kajsa :-)

Myskväll med Kajsa :-)



äntligen fredag

Ja i morgon är det äntligen fredag. Fast som Sassa (meminus.co.uk/sassa) skrev på sin blogg så består veckorna bara av måndag och fredag känns det som.
Igår jobbade jag ju kväll och dagen gick så sjukt långsamt! Började tolv och slutade åtta men det kändes som att jag var på jobbet i tolv timmar. Segt! Men jag fick betalt på riktigt igår vilket känns väldigt kul! Första dagen på ICA borgen som jag jobbade på "riktigt". En dag mer på decemberlönen.. Heja, heja!

Men det är på måndag som jag börjar min anställning på riktigt. Kommer kännas bättre att jobba när man vet att man får lite mer än typ 250kr ut på en dag som jag ungefär får nu när det är praktikpengar..

Annars ikväll ska jag njuta av Jannes sällskap och sedan ta ett bad, men först måste jag självklart se "Mammas pojkar" på fyran :-D
Ullared och mammas pojkar är nog favoritunderhållningen på tv när det kommer till "jag behöver inte anstränga mig alls för att förstå innehållet-teve". Men det finns ju andra program jag gillar där man faktiskt lär sig lite mer och som känns lite mer vettiga som t.ex. Hype, Kobra, Fashion, Efterlyst, Lyxfällan, Debatt osv osv.
Men ibland efter en körig dag på jobbet kan det var skönt med lite Braindead-tv som t.ex. Mammas pojkar.

Nähä, äta lite choklad och titta på när Janne dödar lite tyskar i sitt ps2-spel :-)

*Längtar till i morgon när Kajsa kommer!


Bilden är tagen för nästan exakt ett år sedan :-)



Förresten!

Här får ni se lite bilder från bröllopet som vi var på i September :-) Kom på att det aldrig kom upp några bilder här från den dagen.

Andreas och Lina på väg fram till altaret.

Det var så underbart vackert i kyrkan och det syntes verkligen på dom hur lyckliga dom var och är ;-)

Lina var jätte vacker och hade verkligen valt en vacker klänning!

Andreas och Lina med Linas systerson.

Pappa och mamma så himla fina dom med! Pappa var bestman och värdman och mamma var värdinna. Så dom hade fullt upp hela kvällen!

Janne och Jag :-) Janne ser tyvärr lite konstig ut eftersom han har så mycket sol i ansiktet. Men han var helt klart snyggast på bröllopet ;-)

Vi igen!

Tung dag

Ja idag var det ingen kul dag på jobbet.. Hade lite feber och väldigt ont i halsen vilket gjorde att jag inte direkt orkade jobba i min normala fart. Jag var fruktansvarig hela dagen och hade massa frukt att få ut och ja som sagt så tog det ganska lång tid. Tur man kan knarka ibumetin när man mår såhär.

Nu är det bättre men  är täppt i näsan och nässprayet är slut :-(

På fredag kommer Kajsa och det ska bli så grymt kul att ses igen! Får se vad vi hittar på, kanske lite Champagne Safari på The tivoli. Transor som sjunger och showar på scenen vilket jag sett innan men det är ny show varje år. Dom är jätte duktiga och väldigt roliga! Men vi får se vad vi gör.

Nu ska jag titta på teve en liten stund.. orkar inte så mycket mer.

Ha en trevlig kväll!

Titta vilka söta miniäpplen jag hittade idag! Så underbart små och söta!

Sjuk

Blä jag är sjuk idag.. Inte roligt alls.
Hade ju som jag skrev i förra inlägget ganska ont i halsen igår, men det var inget mot vad jag hade i natt!
Vaknade i natt och hade så grymt ont i halsen och kunde inte svälja så hela munnen var fylld med saliv.
Gick upp på toa och spottade lite och tittade hur halsen såg ut. Och ja, jag kan ju säga att jag har sett mina mandlar i ett vackrare tillstånd ;-) Nej fy vet du va så svullet och äckligt det var! Man såg inget hål mellan mandlarna och den där grejen i mitten.
Så jag ringde vårdcentralen vid åtta och bokade tid för att kolla så det inte var halsfluss.
Fick tid kvart i tolv och fick även sjukanmäla mig till jobbet.

Men efter jag sovit lite till hade svullnaden på höger sida gått ner (vänster är min oturssida som alltid krånglar) och jag ringde därför och avbokade tiden. Sköterskan sa också att det nog bara var ett elakt virus som satt sig på halsen. Men där emot fick jag veta att jag inte får ta mitt svininfluensavaccin i morgon eftersom man få måste vara helt frisk. Så det får jag ta när jag känner mig frisk och kry.

Jaha, så nu sitter jag här med svidande hals och värkande kropp och har inget att göra.

Ska äta något nu tänkte jag, annars blir man ju inte frisk!

Hare gott!


Skön helg och nya stövlar

Helgen har varit lugn och trevlig :-)

Fredagen var jag efter jobbet först hos Monika på hennes ställe Änglatid som är ett ställe hon har med sin mamma där dom har massage, ansiktsbehandling, fotbehandling och mycket annat kul. Satt och drack te och snackade i typ två timmar och sedan åkte jag hem.
Gjorde mig i ordning och sedan tog jag bussen till puben Gyllene Prag där Janne och hans kompisar satt och drack öl. Drack lite öl och sedan drog vi vidare till Telegrafen som är en annan mysig ölpub. Trevligt, trevligt! :-)

Lördagen slappade vi hela dagen och gjorde typ ingenting.. skönt!

Idag har vi varit på Väla och kollat och fikat. Men jag har blivit dålig och har nu sjukt ont i halsen vilket redan smög sig på under Välabesöket. Trist men sant..
Köpte iallafall ett par lårhöga stövlar, eller ja.. älsklingen var söt och köpte dom till mig;-)
Det roligaste är att jag aldrig trodde att att jag skulle köpa ett par så höga stövlar eftersom jag har haft lite svårt för den sortens stövlar, men de här jag köpte är jätte fina eftersom dom är i mocka så blir dom inte "porriga" på det sättet som ett par i skinn kan bli..

Nu ska jag titta på teve och äta avocado och dricka karatevatten. Krya på mig! Jobb i morgon ju..

Tjing!
Svårt att se på de här bilderna för jag har fått ljusa upp dom en massa.. Gick inte att få en rättvis bild av dom nu när det är mörkt ute.. ;-)


Fotografering i Malmö

Hej hej!
Nu äntligen ska jag uppdatera och berätta om fotograferingen i lördags... Det var grymt roligt!!
Jag kom till Malmö vid lite innan tre och tog bussen hem till Marie och Andreas.
vi kollade igenom våra kläder och drack vin och försökte prata bort vår nervositet;-)
Tog sedan bussen till Turning Torso och gick in i den enorma byggnaden.
Tog hissen upp till tolfte våningen och checkade in på "The Studio" som stället heter.
Fick sminkningen gjord vilket blev bra.
Tog på vår första outfit och väntade sedan rätt länge.. drack lite öl som vi hade med oss.. väntade lite till och fick tillslut komma in till nästa avdelning där vi fixade oss det sista och kom sedan in till fotografen och studion.
Marie fick börja och sedan var det min tur. Byta outfit när man var klar och sedan fotas igen och så höll det på tills man var klar med sista kläderna man valt. Fotografen var jätte trevlig men pratade engelska men var inte från England..bla, bla.

Det var tur att fotografen berättade precis hur man skulle stå och vart man skulle titta osv för annars hade det nog varit rätt svårt.
Han tog väl ca 70 bilder på oss var och efter fotograferingen fick man sitta med en kille och välja vilka bilder man ville ha. Jag och Marie tog tolv var men fick två stycken gratis var.

Äh, nog med babbel nu ska ni få se bilderna! Jag har bara bilderna på mig än så länge men ska få bilder på Marie i morgon. :-)








Ikväll

Ska uppdatera bloggen ikväll, lovar! Så får ni se bilderna från helgen från fotograferingen :-) Nu ska jag strax dra till jobbet, hoppas ni får en bra dag!

Ha det gott!

RSS 2.0