Ledig onsdag

Idag är jag ledig och i morgon också. Skönt!
Ska baka idag, hemmagjorda semlor står på schemat :-)
Förra gången jag gjorde dom blev de en megahit bland de som fick smaka så jag får väl vara snäll och baka lite.

Annars jobbar jag mestadels. Ska jobba hela helgen och sedan måndag till onsdag. Men på torsdag bär det ju av till Umeå till Josefin så förhoppningsvis går dagarna fort!

Nu ska jag äta frukost.

Ha det gott!

Ingen diskmaskin.. :-(

Idag var jag och sambo och tittade på en bänkdiskmaskin. Om sanningen ska fram har vi tittat på den ett antal gånger och bestämde oss i veckan att köpa den idag! Vi hade tagit reda på hur omkopplaren ser ut som ska sitta på kranen för att få in vatten i diskmaskinen osv och att den antagligen fanns på K-rauta. Tittade på diskmaskinen på Onoff och tyckte som vanligt att den var väldigt fin och sedan drog vi som sagt till K-rauta.
Jag visade bild på omkopplaren och gubben i butiken sa att dom hade en exakt sådan som jag visade på bilden.
Han visade mig den och jag såg då hur dyr den var.. 499kr! Vafan! Jätte dyrt tyckte jag och sambo och bestämde oss för att allt det här får vi köpa den 25 istället, haha.
Tur att man får en lön nu om en vecka iallafall. Så på måndag blir vi nog med diskmaskin.
Så äckligt trötta på att diska för hand.. Som om man inte har bättre saker för sig? Svar på det är att det har man verkligen.

Nåväl.. Nu gör Janne pannkakor. Gott!
Idag har jag jobbat men i morgon är jag ledig. Skönt!

Nu längtar jag till torsdag näst-nästa vecka för då flyger jag till Umeå till Josefin! Jippie!!
Nästa vecka blir det till att baka semlor vilket brukar vara populärt bland nära och kära ;-)

Tjing!

Göteborg

I morgon bär det av till Göteborg med hela tjejgänget (förutom Helen som självklart redan är i Göteborg och väntar på oss eftersom hon bor där).
Ska bli så himla roligt att äntligen ses allihopa vilket inte hänt på tre år tror jag det är.
Bokat bord på Tapas-restaurang och ska faktiskt åka från Halmstad med en snäll bror till en i tjejgänget som ska bila upp till sin tjej i Götet och kör oss upp också. Och vi åker redan vid tio så vi är tidigt i Göteborg vilket är väldigt roligt!
Mer tid tillsammans. Jag åker inte hem förens vid sju på söndag så jag och Helen får sysselsätta varandra med något när det andra två åkt hem.

Idag har jag jobbat från 8.30-20.15. Lagom dag, jag vet.

Annars är allt bra :-)
Vet bara inte vad jag ska ha på mig i morgon.

Nu ska jag ta ett snabbt bad och sedan packa!

Vi hörs!

Jag sitter med halsduken på mig inne. Så galet kallt över allt!

10-01-03

Nu ska man komma ihåg att skriva rätt år när man skriver under papper och liknande.. Men på något sätt så gör man alltid rätt ändå faktiskt. Jag har nog svårare att säga rätt ålder när någon frågar när man precis fyllt år.

Jaha, nyårsafton var jätte trevligt med massa släkt och vänner hemma i Lidhult. Underbart god mat och efterrätt och raketerna var fina :-)
Jag stannade i Lidhult till idag. Jag kände att det kunde vara skönt med en dag med bara familjen efter all släkt som åkte hem på lördagen. Så jag stannade över till idag helt enkelt.
Igår var vi (mamma, Sara, jag och Grynet) ute på en lång och skön promenad i solen. Så vackert i Lidhultsskogarna  med all snö!
Annars har jag mest slappat och umgåtts med kusinerna.

I morgon är det jobb igen. Men det blir inte många jobbdagar den här veckan vilket faktiskt ska bli skönt.

På lördag ska hela tjejgänget till Göteborg! Har inte hänt på nästan tre år. Så det blir god mat mycket snack och förhoppningsvis en hel del utgång :-D

Jag längtar även till april då familjen ska åka till Åre i en hel vecka och lyxa :-) Mor och far fyller båda två 50 år i april så det ska firas med massa skidåkning och allt annat man gör på en skidsemester.

Nu ska jag nog köpa ltie choklad och titta på Harry potter-filmen jag missat.
Hörs!

Faktiskt tagen med mobilen :-)

RSS 2.0