God Jul

God jul kära bloggläsare! Inte för att ni är så många men ändå.
Nu ligger jag i soffan med Saras laptop i knät och tittar på teve. Mamma och pappa är på jobbet så det är en lite annorlunda jul i år.
Vi firade vår julafton igår istället eftersom de skulle jobba hela dagen idag och mamma även jobba natten. Så vi åt jumat och öppnade klapparna igår istället. Jätte mysigt och maten var sjukt god som vanligt!

Jag och älsklingen öppnade våra paket i lördagskväll för vi skulle ju skiljas åt dagen efter. Jag fick ett par Björn borg-trosor, en ring och en ansiktskräm och ansiktstvättblabla. Jätte fina grejer! Blev så glad.
Han fick dolce&gabanas (eller hur det stavas) senaste parfym, light blue, som är så där sjukt god så man blir så där sugen på massor... ...hehe. 

Igår innan Janne körde mig hem hit till Småland var vi hos Julia och lämnade klappar till henne. Jasmine och Måns var också hemma. Första gången jag träffade honom, jätte trevlig filur!
Hon fick Paris Hiltons första parfym fast med massor med extra grejer till. Hon verkade bli jätte glad :-)
Jag fick ett jätte vackert halsband av henne! Mycket fint. Så sött av henne och köpa något till mig.

Sen körde vi hit, Janne lämnade av mig, sa god jul till familjen och åkte sedan hem för att äta julbord på sundsbussarna. Fast det visade sig att de inte serverade någon julmat, så fick bli röd pölse.. haha! Rätt komiskt.

Jaha nähä. Jag fick en stor stekpanna med höga kanter som rymmer nästan 4 liter, OBH Nordicas knivar, en blender som jag får byta för har redan en, en film, pop hits 2007, presentkort på Hemtex och tjaa.. det var nog allt :-)

Josse var och hälsade på snabbt innan också, så söt är hon. Ville ge mig en julkram innan hon åkte hem till skogen. Men vi ses imån också för då är det party i Ljungby!

Jaha nähä, hoppas ni har en jätte trevlig julafton just nu. Min är trevlig men annorlunda. Tur jag har mina älskade syskon som jag kan sitta själv med en dag som denna. 

Från mig till er alla, en riktigt GOD JUL!

 

Personalfest

Ja om några timmar är det dags!
Ska faktiskt bli ganska kul, fast jag är fortfarande lite krasslig så kan nog inte köra fullt ut kanske.... eller? ;-)

Sitter på jobbet nu. Har städat klart det sista i köket och vattnat blommorna så fint.
Nähä du, imån ska vi städa hemma och på söndag åker vi först till Julia och ger henne lite presenter sen blir det Lidhult nästa men Jan ska åka hem sen igen. Ska träffa Perra och några fler.
Ska bli mysigt att komma hem.

Här är jag som southpark figur! Söt va? ;-)

Byee!
image238

Sandra, julmarknad, feber osv

Ja helgen var mycket trevlig! Sandra kom till Multiteket runt tvåtiden i fredags. Vi övade lite till våran mini konsert på julmarknaden och sen åkte vi hem. Eller åkte och handlade mat rättare sagt.
Hon gjorde magiskt god risotto till oss och sen spelade vi in lite låtar på portastudion. Kanske inte blev så jätte lyckat men roligt var det iallafall :-)

Lördag åkte vi till Multi runt tolv och övade lite. Ställde upp allt på torget ihop med kollega Cesar och chefen Marcus och började sedan med marknaden vid tre. Det var inte bara vi som hade julmarknaden utan det var massa andra också. Men den var inte direkt så stor.
Vi sjöng på och mina fingrar frös till is, tårna också efter ett tag. Ja fy fan vad vi frös! Sprang in på konditoriet titt som tätt för att tina upp oss. Fick gratis te och kaffe av de trevliga damerna där inne.

Det gick la helt okej. Det är svårt att sjunga för folket på Drottninghög eftersom det är myycket white trash som bor där. Och de ser inte det fina i det hela på något konstigt vänster.. Nåväl, det var roligt iallafall!

På vägen hem från marknaden började Sandras bil krångla. S A T A N!
Avgasröret hade lossnat från ljuddämparen och sen var det la lite annat också. Blev lite paniksamtal från en parkering och sen tog vi oss försiktigt hem.
Köpte pizza, kollade på tv och slappade.

Söndag shoppade vi på Väla. Det gick bra! Vi var ganska trötta så det blev ganska lagom med tre timmar. Sen kom Sandras föräldrar och hämtade för att pappa Micke skulle köra hem Sandras bil och hon skulle ta deras volvo hem. Mycket trevlig helg!

Igår vaknade jag och kände mig väldigt krasslig. Men skulle fika med Lina som bor en trappa upp som ska anställa mig genom hennes företag för att jag ska kunna jobba vidare på Multiteket, bla bla.. svårt att förklara.
Hon ska iallafall börja jobba på Multiteket, 50% vilket ska bli jätte kul! Hon är en mycket trevlig tjej och granne med för den delen. Så vi träffades iallafall igår vid halv tolv efter jag hade vart på apoteket och köpt lite knark.
Vi kom fram till en massa bra grejer och fick reda på mer om varandras liv osv.
Hon är serietecknare och ingenjör i typ layout och tryckteknik eller något liknande. Rätt fräckt!
http://linaeriksson.blogg.se/

Ja och blev bara sämre och sämre under gårdagen och idag vaknade jag och mådde #%?&¤+@
Men måste jobba ändå för Lena är på semester så det skulle itne finnas någon som kunde hoppa in.

jahaa, personalfest på fredag. Hoppas jag mår bättre då!

Hata Göteborg är för övrigt nominerad till en gulbagge!!!!!!! Grattis älskling!
Tänk om den vinner, hade vart så kul. Då vinner ju min hand också på sätt och vis, haha.

Så då ska min käre sambo iväg på gala med massa kändisar och jag fick tyvärr inte följa med :-P
Jag får kolla på teven istället.. haha.

Nej du! Nu pallar jag inte mer!
Bye

Snart är det jul, här i vårt hus!

Tisdag idag, en ny jobbvecka påbörjad. Men den här veckan kommer bli väldigt rolig. Imån är det kursavslutning och då ska alla kursmedlemmarna visa upp vad de har gjort denna terminen och uppträda m.m.
Mina små barn i lilla melodifestivalen ska sjunga några av bidragen. Jag ska spela gitarr till, blir roligt! De har gjort så grymt fina låtar!
Sen på fredag kommer Sandra till mitt jobb och ska stanna hos mig och Jan hela helgen. Vi ska sjunga julsånger på drottninghögs torg på marknaden. Ska också bli jätte kul! Hoppas vi klarar det bra, trots den korta tiden vi har på oss att öva, nämligen bara en dag ;-)
Söndag ska vi shoppa lite, men det kommer vara äckligt mycket folk så klarar nog inte det så länge. Man kan gå på stan också för det är öppet i stan på alla adventsdagar. Mysigare i stan faktiskt, så kan blanda lite. Lite stada, lite Väla.

I fredags var Marie och Andreas hos oss på middag. Trerätters vettu, inte fy skam ;-)
Det gick väldigt bra. Och det var grymt trevligt och mysigt!
Jag och Marie satt på golvet och drack vin medans Janne och Andreas satt och lirade gitarr och skapade låtar. Kan det bli trevligare? :-D
Tiden gick sjukt fort. Helt plötsligt hade de vart hos oss i sex timmar och klockan var två på natten. Det går fort när man har roligt helt enkelt.

Har inte så många julklappar kvar att köpa nu, känns bra. Bara till mamma och älsklingen. Men vet vad jag ska köpa. Ja just det, morgongåva till mamma och pappa också ja.

Nähä, nu ska jag och Cesar fixa scenen för avslutningen imån och sen orkar vi inte vara kvar på jobbet mer så vi drar nog 1½ timma tidigare idag ;-) Fy skäms på oss!

Hare gött! Haaaj


Trygga räkan

Var på dop i lördags, lilla kusin Agnes döptes. Sötare bäbis får man leta efter! En riktig liten docka. 
Familjen kom lite tidigare hem till mig innan dopet och sen stack vi. 
Det gick jätte fort i kyrkan vilket var väldigt skönt, annars kan det ju bli lite väl långtråkigt när prästen har lite för mycket att säga. Men han var bra! Förutom att de borde ta bort från dopet att prästen ska säga att barnet är syndigt. Hur f*n kan ett litet barn på några månader vara syndigt? De hinner knappast synda när det är så små och nya. Mycket skumt. Men det är ju tur att han säger att herren "räddar" barnet från synd osv. hmm..

Efter dopet gick alla ca 30 personer till församlingshuset eller vad det heter som låg 10 meter från kyrkan. Där var det mat i olika omgångar så man nästan storknade! Men gott var det :-) 
Satt med syskonen, kusinerna och mormor och morfar. Kul att få träffa dom igen! Har inte träffat mormor och morfar sen februari så det var verkligen på tiden. De var fräscha och pigga som vanligt, även fast mormor fyller 80 nästa år. 

Efter dopet skulle jag visa upp min lägenhet för moster Kajsa, hennes man Lars och barnen Tyra, Melker och Rakel.Min familj var med också eftersom de skulle sova över hos oss. 
Kajsa och gänget stannade ungefär från sju till tio. Allt kajsa tjatat om sen februari är ju att få se min stilige sambo och nu skedde det äntligen! Haha, hoppas hon blev nöjd. Hon hade sagt till mamma att han såg väldigt ung och snygg ut, mohaha. Mamma skvallrar såklart. 

Vi drack kaffe, åt godis, babblade osv. 
Sen när de stuckit var vi ju BARA sex stycken kvar i min och älsklingens lilla lägenhet. Mor och far plockade fram glöggen och sen satt vi nog till två eller något. Trevligt som vanligt!

Sen igår (söndag) hade jag bjudit in mormor och morfar till lägenheten också eftersom de aldrig hade varit här. De sov över hos Leif efter dopet så därför passade det att bjuda in dom på en fika innan de åkte hem till Borås igen. 
Mycket trevligt blev det!
Mormors första kommentar när hon hälsat på Janne: Nej men oj! Jag hade inte väntat mig att du var så mörkhårig! Så stiligt!
Morfars första kommentar när han hälsat på Janne: Men du ser ju fan jätte ung ut! :-D  Hahaha, klassiskt min morfar att säga precis vad han tycker. Men det var ju inte direkt något negativt så det var ju bara för Janne att generat tacka och ta emot. 

De stannade inte så länge. Sen åkte allihopa hem samtidigt så det blev väldigt tyst och tomt i lägenheten. Lite tråkigt tyckte jag och Janne allt. 


Nååväl, idag har det blivit lite Väla. Present till pappa, mössa till mig, massa fint på indiska till mig och Janne (grejer) och sen var det nog inget mer. Jo väldigt god spätta med remouladsås och kokt potatis!


Nästa helg blir det parmiddag med Marie och Andreas! Ska bli så himla mysigt. Äntligen är hon hemma i hbg igen och äntligen kan jag och Janne få bjuda igen ;-)

Hej sålänge! 

RSS 2.0