Äntligen strålade våra vägar samman!

Detta inlägget skrev jag den 24 juli men sparade det för att lägga ut bilder. Men har inte tid just nu så ni får läsa det iallafall ;-)
:

Ja jag fick äntligen träffa Kajsa nu i helgen! Vi har inte träffats sen november. Det var alldeles för lång tid måste jag säga. Men det blev en trevlig helg, så klart ;)

Hon kom halv elva på kvällen till Helsingborg, så fredagen gick lite för snabbt åt. Men vi drack vin och åt italiensk kycklingsallad som lilla jag kastat ihop. Vid tre var det sovtime.

På lördagen tänkte vi superfynda på rean, men ack nej. Det gick inte så bra. Först var vi på stan och sen när vi inte hittade något där stack vi till Väla. Där hittade jag ett par jeans på JC för 299.50kr   :-D
Jätte fina! Helt vanliga ljusa jeans, men sköna och fina. Så där hårda så man verkligen känner att man har dom på sig. I like!
Kajsa hittade ingenting tyvärr. Men det var väldigt underhållande när hon körde min lilla bil. Sicken racer-bil hon fick den att låta som! Vrooom! Som vi skrattade!

Sen på kvällen hade vi tänkt att vi skulle ut och dansa lite. Kanske testa nattlinne-stället Tempel där alla handlar sina kläder på Gina Tricot. Jäkla nattlinne-mode. Klarar inte riktigt av det. Glans och porr.

Vi hade en liten mysig förfest här hemma på balkongen med god mat och massa spännande "drinkar" :-)
Olle var också med, och älsklingen så klart.

Det var riktigt roligt! Men sen vid lite över tolv stack vi. The tivoli var ingen idé för det var för lång kö, så vi gick till
PL13 och tog oss en drink och lyssnade på synth och rock-musik. Det är en typ alternative-pub.
Men stället har pajats det också.. precis som alla andra ställen här. Nattlinne-modet och boten Anna-killar har hittat dit, vilket pajar känslan.

Ja, ja.. nog klagat från min sida. Det första jag och Kajsa började prata om när vi gick hemifrån var att äta på MAX. Så efter PL13 beslutade vi oss för att ge upp och äta på MAX. Mums!
Efter det gick vi hem.

Söndagen var det bara att slappa som gällde. Till Barnkanalen :-) Mys med Skrotnisse!
Vid halv fem körde vi kajsa till stationen och sa hej då. Nu ska det inte dröja så länge igen, det har vi redan bestämt.

Igår beslutade jag mig för att baka, så det blev lite amerikanska chokladkakor. Mums!

Jaha nähä, Helsingborgsfestivalen nu i veckan.. Inget planerat till den. får umgås med Marie nu innan hon flyttar till Kalmar :-(

Vill ni läsa mer om helgen kan ni gå in på kajsas blogg http://kajanfuralle.blogg.se

Bye bye!


Lidhult

Ja igår kom vi hit. Så skönt och stilla allting är här.
Körde familjen till Alvesta tidigt i morse. På vägen hem stannade vi till i Ljungby på nån marknad där jag inte ville vara. Janne ville kolla på alla roliga människor som gick runt där, men jag har mest ångest när jag kommer till den stan så jag ville åka hem direkt.
Tillslut åkte vi hem (efter 10 minuter i ljungby) och gic ksen till marknaden i Lidhult istället. :-)
Fanns inget kul förutom marknadsgodiset. Har ätit för mycket så jag har ont i tänderna nu, aj aj.

Suttit ute nu i några timmar. Janne har sovit i hängmattan och jag i solstolen. Såå underbart skönt!
Nu ikväll ska vi titta på Lovestory, vilken ingen av oss har sett ännu och äta pizza. Har inte testat den nya pizzerian här ännu.
Grynet njuter i fulla drag här också! Hon är så snäll och go.. Fjäskar för Janne gör hon också ;-)

Tjing!

Klippi Klippi

Festivalen på balkongen var väldigt lyckad :-)

Vi somnade båda två i soffan tillslut.


Filminspelningen gick kalas! Jag hjälpte till söndag till tisdag. På måndagen var alla statister med så det var mycket folk att hjälpa med klädombyte mellan scenerna, smink och hår, men gud så roligt det var!!

Måndagen jobbade vi i 16 timmar. Många timmar det.

Tisdagen var jag först hos frisören (scandinavian hair training centre). Det är en frisörskola som är på nio månader och sen är dom klara. Kostar typ 120 000 kronor men sen är du som sagt färdig frisör.
Och där är det jätte billigt att klippa sig och färga håret m.m.
Men jag hann bara färga och slinga håret.. det tog 3½ timma. Så min frisör sa att jag skulle få en ny tid för klippning.. Den 30 juli!!!! Som om jag vill vänta 20 dagar innan jag får klippa mig? Nähä du.

Så igår gick jag in på frisyrmakarna och beställde en klipptid till idag. Kom precis hem därifrån. Riktigt bra blev det! Supernöjd! Kanske ska köpa en plattång där också senare.. Kostar muchos deniros eller vad det heter. Men min har ju sjungit sin sista vers så jag känner att det skulle behövas. 

Imån blir det Lidhult för hela slanten! Till på fredag nästa vecka. Ska bli så mysigt och skönt! :-) Passa lilla älskade Grynet. 

Nu ska ni få lite bilder från festivalen på hantverkaregatan!

          
 den bästa bilden av dom alla :-D haha!


Under my umbrella ella ella ella

Ja nu ska ni få höra, Alex och Jan är inte alls i roskilde på roskildefstivalen. Vi sket i et!
Skönt. Vi såg skräckbilderna från katastrofområdet och bestämde oss för att vänta lite innan vi åkte dit.. vi har fortfarande inte kommit dit. Men jag gråter verkligen inte. Sicket jävla helvete dom har där!
Pratade med en nära vän som är där och hon sa att det hade regnat oavbrutet från onsdag morgon till fredag kl. 09.00. FY FAN! Hon förstod att vi stannade hemma och sa att hon och hennes vänner hade funderat på att ge upp ett tag.
Du vadar genom lera och gyttja upp till knäna där. Det går inte att campa någonstans för tälten är fulla av vatten och gyttja eller så har dom blåst iväg.
Det enda som svider är att jag inte får se Red hot och Muse som spelar idag.. men va fan! Jag är hellre varm och frisk än att vara där och vara deprimerad.
För att överleva där får du supa extremt mycket eller röka på så mycket så du inte vet var du bor. Inte roligt med andra ord.

Så jag och älsklingen har världens festival här på hantverkaregatan! Vi har det super härligt! Väldigt onyktra och glada över att inte vara på roskildefstivalen. Du får gärna kalla mig mes, men jag skiter i vilket för jag är glad över att inte vara där. Tar det nästa år istället ;-D

Nej men som sagt, vi har festival här istället. Sen har jag en filminspelning att hjälpa till på imån till onsdag så måste vara fit for fight! Jag är fotograf(stillbild) och konstnär till filmprojektet. Så har fotat lite och ska sätta ihop lite konstverk med hjälp av grejer som brukar finnas på toaletter. Mycket roligt uppgift! Det ska användas i filmen som handlar om en konsnär som gör massa galna bilder som hon sen har utställning med där hon hyllas stort av kritiker och köpare. Kan inte avslöja mer om manuset men är kul att mina grejer ska användas som konstverk i filmen :-D
Sen ska jag vara makeup-stylist också. Har klargjort att jag verkligen inte har utbildning eller något alls men jag får la försöka så gott jag kan. Hon som är utbildad kunde inte såå.. Men jag tänker bara sminka killarna för tjejerna får sminka sig själva.

Yes, det är den närmsta framtiden för mig. :-)

Är lite onykter nu.. Men det är trevligt! Janne har blandat sjukt goda drinkar till mig så får dricka upp dom så jag blir ännu gladare!

Jä, jä.. vad är väl en bal på slottet?
Inte som på roskilde iallafall! Jag är glad att vi tog förnuftet till fånga!

Bye bye! Kommer bilder imån från vår trevliga festival på hantverkaregatan!

*hick*

förresten, 070707 idag! lite läskigt. Men djävulen tog inte över jorden förra året när det var 060606 så tror det är lugnt detta året :-)

grölhlghlgfhkigl

Midsommar, personalfest m.m m.m

Oj då! Jag har verkligen inte haft tid och ro till att kunna sätta mig här och skriva. Inte ens midsommar har jag hunnit få ner.
Men, det har jag tid med nu!
Igår började nämligen mitt lilla sommarlov. Så nu är jag ledig hela juli månad. Underbart skönt!
Men nu går vi till midsommarar!

Jag och älsklingen åkte på fredagen istället för lördagen och stannade till söndag. Det var underbart mysigt! Vädret var ju lite kasst på midsommarafton i Lidhult men vi hade mysigt inomhus :-)
Fick träffa farmor också. Det var kul! Inte träffat henne sen farfars begravning så det var verkligen på tiden.
Vi åt väldigt god mat, precis som den ska vara på midsommarafton. Tittade på diabilder så Janne fick se hur jag såg ut som liten bebis och uppåt.
Sara, Bjarne och farmor gick och la sig sen runt halv ett. Men jag, mor, far och Janne satt uppe till över fyra ute på vår veranda och bara lysnade på tystnaden, drack whiskey (gjorde alla förutom jag, urk) och hade det riktigt mysigt!

Lördagen sen gick jag och baby en lång promenad med grynet och stannade en stund på Lomövallen som är vår fotbolls"arena" i Lidhult ;-)
Vi lekte lekar ute i några timmar hemma sen. Tjejerna vann i Kubb mot killarna! Mohaha! Det var tungt för dom.
pappa lakade lyxmiddag, indiskt. Jannes favoriträtt som han fick första gången han var hemma hos mina föräldrar så självklart ska pappa göra det. Men inte mig emot för det är så sjukt gott så det går inte att beskriva!
Senare på kvällen kom Andreas och Lina. Vi spelade TP på tv:n ihop och seb blev det poker varvar med drinkar. Jag slogs ut först.. jäkla nybörjartur Janne hade. Jag som är grym på det annars.
Men det gjorde inget för då fick jag lära känna Lina. vi satt ute på verandan och hade det mysigt. Vi hade riktigt mycket gemensamt! Hon är inte så mycket äldre heller så..

Sen åkte vi hem på söndag eftermiddag.

Bilder: (glömde bort kameran tyvärr så blev inte så många bilder. Inga normala på mig heller.. haha)
 jag och syster.     far och mor
 jag och bror          bror


Förra torsdagen var det personalfest. Det var riktigt, riktigt roligt! Var lite skeptisk till en början men..
Vi var på sofiero och kollade på sahara Hotnights, Timbuktu och The Ark. Sahara var faktiskt grymmast! The Ark var tråkigast.. Men man är så trött på dom nu efter melodifestivalen och allt. Timbuktu var skön! Men för stor scen för honom, han ska spela på mindre scener.
Jag skriver itne så mycket mer om kvällen. Beskriver med bilder istället ;-D

huset där vi åt middag innan vi gick till Sofiero. (Hans, Micke, Kjelle??, Olivia) Resten borta för tillfället..
Sahara Hotnights!
Cesar min kollega, Marcus min chef och Björn som också är chef, fast ändå inte.. ?
Vi hann inte dricka upp vinet till maten så vad gör man? ;-)
Kjelle?? och Pia som är någon sorts chef över Helsingborgshem på Dalhem. :-)
Björn och jag (tror Björns vin har slagit lite)
Lena min kollega och jag!
Timbuktu i den gula mössan :-)
Micke (eldsjäl på jobbet) och jag (den enda som är i min ålder, fast han är iofs 4 år äldre)
Cesar, Olivia (Lenas dotter) och Björn!
Man måste ju ta någon ego-bild. Synd bara att ögonen snurrar och vinet talar ;-)
   The Ark!

Jaha, nu får ni inte mer. Har massor med roliga videoinspelningar som jag gjorde med kameran man tyvärr kan man ju inte lägga ut dom. Mycket roligare än korten!


Nähä.. Idag är det måndag. Var på arbetsförmedlingen innan för att tigga pengar nu denna månaden när jag itne får något betalt. Får se om jag får något.
Börjar bli nervös nu också. Roooskiiildee på torsdag! Tyvärr regnar det en massa där nu, så det lär bli lerigt. Men, jag lyxfestivalar ju så på mediacampingen är det aldrig lika farligt. Gummistövlar=ett måste!
Men det ska bli så sjukt kul! Massor av mina hbg-vänner är där också!

Hoppas älsklingen kommer hem snart så vi kan kolla film och mysa.

Ha det bäst ät en häst!

RSS 2.0