Prisa gud, här kommer lönen!

Ja så skönt med lön i morgon!
Den här månaden har vart den värsta på väldigt länge. För första gången har jag fått låna pengar av Janne. Men dom får han tillbaka i morgon. Hatar att inte ha några pengar.. Det blir iofs väldigt mycket av pengarna som går till räkningar den här månaden också, men inte fullt så mycket som förra. 

Idag har jag bytt ögonfärg :-) 
Hade ett par blåa endagslinser kvar som jag hittade, så tänkte att dom kan jag lika väl använda. Ingen som märkte någon skillnad på jobbet idag. Men jag ser stor skillnad, får lite mörkare ögon och väldigt intensiv blick. Nästan lite läskig blick. 
Fick nämligen fem endagslinser i olika färger när jag beställde mina vanliga linser för ganska längesen. Har använt gråa, gröna och nu blåa. Har bruna kvar till någon dag.

Idag har det snöat igen, och det är faktiskt så kallt här i Skåne så snön ligger kvar! Jag är riktigt lycklig kan jag lova dig. Bort med det gråa och in med det vita.

I morgon är det massa på schemat. Blir lätt så när pengarna äntligen finns. 

Lite blåa ögon bjuder jag på idag:








Mina nya fräsiga örhängen prydde mina öron idag :-)

Snö och massa filmtittande

Igår satt jag på möte med jobbet på Helsingborgshems huvudkontor från 9-17.00. 
Åt lunch på Pålsjökrog, gott och trevligt. Kom fram till ganska mycket bra inför våren. 

Jag och älsklingen kollade på massa film igår. Klockan halv fyra på natten tittar vi ut och ser hur ljust det är ute tack vare all snö och himlen var alldeles orange-brun. Mycket snyggt!
Sen satte vi på en film till som vi kollade på.. Eller ja, jag kollade på, Janne somnade ganska snabbt. ;-)

Idag har jag sovit länge (konstigt va, hehe) sen promenerat, hälsat på Janne på jobbet, ätit och sen sovit lite till.
Skulle egentligen sitta och dricka vin ute med några nya tjejer som jag inte umgåtts med innan. Träffat Mia som ville ha med mig några gånger ute och på Linas fest. Men tyvärr så blev det inget för Mia ska ha stor workshop på biblioteket i morgon så det blev för stressigt för henne. Så vi kör en afterwork på onsdag istället :-)

Så nu sitter jag här och gör typ ingenting. Hatar när man ställt in sig på att ha riktigt trevligt och sen blir det inte av. Sådant kan få mig riktigt off. Jag är sådan, har jag ställt in mig på något och det inte blir av så kan jag inte riktigt komma på något annat att göra. Bla, bla. 

I morgon blir det biblioteket för att hälsa på Mia och gå på klädbytardagen som även den är på biblioteket. 
http://www.helsingborg.se/templates/StandardPage.aspx?id=52363&epslanguage=SV 
(Kan inte göra några länkar för tillfället, verkar inte funka)

Har för övrigt spårat in på Jens Lekman för tillfället, mycket intressant och bra musik

Bilder från i natt runt halv fyratiden
 





<a href="http://www.bloglovin.com/blogg/21233/lillaalexandra?claim=rbp7x62rhsp">Följ min blogg med bloglovin</a>

B A J S

Åh vad mogen jag är, tjihoo! Men jag har en lugnt sagt bajsigt tråkig dag. Jag är så extremt trött på det gråa. 
Och idag är jag bara sugen på en enda grej och det är att supa mig full. Men jag har inga kompisar som är som Jannes kompisar. Kanske borde utöka min manliga vänskapskrets så man kan få ta sig en bläcka ibland. 
För jag har nog inte så många vänner här i Helsingborg som skulle kunna sätta sig på en trevlig pub och bara dricka och snacka skit och dricka lite till och lite till på en tisdag. Eller ja, man kan ju lika väl sitta hemma med sin vän, blir ju billigare. 
Bla, bla, bla.. Ja men en ordentlig bläcka är nog vad jag skulle behöva. 

Behöver nog lite semester. Eller alltså, låter ju fånigt när man jobbar 10 timmar i veckan. Men ja, komma bort lite. Bli lite bortskämd hade vart skönt. 
Jag tror inte att november är min månad. Skulle nog hellre hoppa över november och komma direkt till december som är en mycket mysigare månad.
Sen hjälper det ju inte till i min novemberångest att mina pengar är slut. Hade restskatt att betala och annat skit som tog det sista jag hade. 
Åh så synd det är om mig idag, extremt jävla synd. 
Äh jag ska nog gå till systemet och köpa mig lite vin nu. OCH jag brukar verkligen inte göra såhär så du inte tror jag är någon tisdagsalkoholist. 

AAARRRRRRRGGGGHHHHHH!!
I hate november, I hate november

(Det är bättre i morgon, det kan jag nog nästan lova)
Gömmer mig nog idag.

Salt i såren

Ja det var ett jäkla svidande man fick stå ut med efter bortbrända leverfläckar. Det gick snabbt som sjutton att ta bort dom. Först bedövningsspruta på alla 7 som skulle bort och sen brände hon bort dom med lasern. Så tre borta på magen, tre på ryggen och en i nacken. Det blir ganska djupa sår man ska ta hand om nu, ser typ ut som när man blivit ordentligt bränd av en cigarett. MEN det är verkligen värt det! Ska få en remiss hemskickad snart för jag ska till Halmstad och ta bort två platta som måste skäras bort. De kan vara farliga för de var väldigt svarta. Skönt att bli av med dom också :-) Fast då blir det ju ett ärr tyvärr eftersom det måste sys ihop. 
Hål i nacken
Igår var jag ute och promenerade med Marie i skogen igen. Den här gången var det min tur att ta med kameran. Men det var väldigt mörkt ute så att få till riktigt bra bilder kräver ju stativ. Blixt blir ju inte så jätte snyggt för det kan ju inte framhäva de fina ljuset från gatlyktorna som ger ett riktigt fint ljus mot de lövfyllda stigarna och de gula löven på träden.  
Men ni får några från promenaden ändå ;-)

Vi hittade massa snö i skogen med :-D Så här mörkt är det egentligen ute, men lite högre ISO på de andra bilderna vred tillbaka klockan ett par timmar ;-) Därför är bilderna lite korniga.
Marie pratar med sin mor
Hemsk bild på mig men får ju bjuda på någon


____________________________________

Nu sitter jag här smutsig med fett hår (Får inte duscha på två dagar efter laser-bla bla) och osminkad och känner mig jäkligt het! 
Janne är på äventyr med Martin, fast bara på puben några hundra meter härifrån. 
Så jag passade på att fota miss perfect 2008, för det är på något sätt nästan lite kul att fota sig själv när man känner sig sådär dirty fast på fel sätt nämligen det osexiga sättet, haha. 
Här får ni exempel på min skönhet den här kvällen!



Men den bästa bilden är ändå den här, för jag blev klart snyggast på den ;-D


Somna in, vännen min...

Måste bli trött. Ska upp tidigt i morgon och plocka bort lite onödiga delar av min kropp. 
Ska till Gina Topan (hudspecialist) som hon heter och plocka bort utstående leverfläckar från mage, rygg, nacke och kanske den vid ögat. Får se hur många jag får ta bort för man får nämligen bara bli bestrålad av en viss mängd laser. Så om jag har tur får jag bort allihop men annars tar jag de viktigaste nämligen mage och rygg. Ska bli skönt att bli av med dom. Bara i vägen. 
Skönt att det bara blir en liiiten vit prick när man tar bort dom med laser. Inga stora ärr som jag redan har ett på magen efter en tidigare leverfläcksborttagning. 

Jahapp, ska glo lite på Conan O'brien och dricka te för att bli trött.. Good luck Alex!

Helgen ser lugn ut annars, tror jag? 

Skriver nog i morgon när jag är några gram lättare ;-)

 
Mole, mole, mole... Haha, från Austin Power (The spy who shagged me)




Helt grisrosa

Haha ja jag är helt rosa i ansiktet! Kom precis hem från träningspass med Marie. Mycket roligt! Eller ja, jag körde mina maskiner för mig själv och hon körde med fria vikter i källaren för sig själv. Sen tog vi 20 minuter ihop på trappmaskinen med rörliga armar. Första gången jag testade trappmaskinen. Roligt och segt för benen som fan.. mina iallafall ;-)

Dags att äta något nu. Är väldigt hungrig. 
Redan mörkt ute också. Måste köpa glögg snart. Invigde glöggdrickandet i Lidhult i helgen. Vitvinsglögg har blivit min favorit nu. Inte lika sött och tungt som rödvinsglögg.



Söndag

Nu börjar jag bli frisk :-D Täppt i näsan och lite hostig bara så det är på bättringsvägen! Så imån eller på tisdag blir det träning med Marie. Äntligen kan man lugnt sagt säga, har inte kunnat träna på länge nu tack vare alla förkylningarna. 

Senaste veckan har det la inte hänt så mycket.. Haft min första körlektion vilket gick jätte bra! Fick lära mig en massa nytt som gjorde körningen så mycket enklare. 

Promenerat i skogen med Marie bland knallgula och röda löv på träden. Får passa på innan alla löven trillar av. 

Vart i Lund på Nova och äntligen köpt min vinterkappa på MQ. Så fin, så fin är den :-)

Middag med gamla ICA-gänget på Marias tapas i stan förra helgen. Jätte mysigt och de andra sa att maten var supergod! Jag hade ingen smak eller lukt så jag kände inte hur det smakade :-( 
Men mätt blev jag ändå!

Suttit och tittat på när Janne spelat senaste James Bond-spelet. Jag har spelat lite men jag är inte lika duktig som min spelnörd. 

I fredags åkte vi till Lidhult på en snabbvisit. Hämtade först Bjarne i Halmstad efter han slutat och sen vidare till skogarna. 
Vi åt sjukt god mat och drack även sjukt gott, pratade, hade det mysigt och åkte hem tidigt på lördagmorgonen tyvärr. Janne skulle på filmseminarium så därför fick vi ta oss hem så tidigt. 

Nu ska jag ut och övningsköra och sen en tur till IKEA för att köpa lite grejer de hade billigare just nu. 

Bjarne i bilen på väg hem till Lidhult.
 Min far. 
Mamma och hennes sjukt goda Italienska hallonefterrätt.
Efterrätt och portvin, nam!
Utanför Lidhult.

RSS 2.0