Mysig helg i skogen

Ja jag var ju som sagt i skogen hos Kajsa i helgen. Det var jätte mysigt! :-)
Först på fredagen var vi på teater! Café Impro hette föreställningen. Det var improvisationsteater på kvartersteatern i Halmstad. Super roligt! Lena var jätte duktig!

Sen åkte vi til skogen direkt efter. Satt och kollade på tv med Kajsas föräldrar.
De skulle till Göteborg på lördagmorgon och stanna till söndagen så vi skulle passa lilla vovven Hobbe och huset också.

Det blev promenader, tacos, rödvin, tv, internet m.m. m.m. Mycket mysigt helt enkelt! Tack gumman!

Söndag och måndag var jag hos mor och far och syskonen. Mysigt det också!

Jaa, och nu äre jobb. Lilla melodifestivalen-dagen idag. Shit, fullt ös från två till åtta.. orkar inte.

Orkar inte skriva mer!

bye!

Lilla melodifestivalen

Åh sicket bra reportage det blev i tidningen! Är så glad! Mina ungar kommer vara så glada ikväll nu när dom äntligen kommit med i tidningen.
Jag hade ju en riktigt bad hairday den dagen de var här och intervjuade mig och barnen så som tur var blev jag helt suddig på den bilden jag är med på. Det är barnen som ska vara i fokus.
Men hon skrev i tidningen att jag var musikansvarig här och bara var 21 år och bla, bla.
Äh ni får läsa det själva om ni vill :-)
http://hd.se/helsingborg/2007/11/21/traening-paagaar-foer-lilla/

Men det är ju inte lika kul på internet, mer känsla när man läser från tidningen.

Ja annars har det inte hänt så mycket direkt. Vart en lugn vecka.
På fredag åker jag ju som sagt till Kajsa, trevligt!

Nåå, ha det så bra sålänge!

Mina pojkar i HD

Ja igår var tidningen här, Helsingborgs dagblad. Fast de var ju här i onsdags också för den delen! Då var det för lilla melodifestivalen. Det gick bra! fotografen var jätte otrevlig och tråkig. Bara satt och suckade. Och hon som journalisten var jätte flummig. Gammal flumtant på 60 år eller något sådant. 
Men ungarna var jätte glada! Vet inte när det hamnar i hd men hoppas snart. Kul för dom att få vara med i tidningen.

Sen igår var de här igen fast då var det en äldre man som skötte snacket och fotograferandet. Riktigt trevlig gubbe! Kunskapstörstig som attan! Han intervjuade mina rappare som faktiskt nästan är vuxna.. haha. 19 år fyllda.
tog jätte bra bilder och lyssnade på deras musik m.m. Lång intervju men intressanta diskussioner.
Ja vafasen, ni kan ju läsa själva här:  http://blogg.hd.se/helsingborgsliv/2007/11/16/de-rappar-om-sin-verklighet/

Även fast jag inte är någon direkt fantast av hip-hop kulturens musik så måste jag säga att Mårten och Isak gör det här jäkligt bra! Det är bra låtar som man utan att tänka på det börjar gunga med i. Det är väl så en bra låt ska vara?

Nu har jag precis gjort min första radiosändning, fast inte live ;-) Vi har låtit en radiokanal ha sin station här på Multiteket så det ska sändas radio här ifrån varje fredag. Radio Live! Fast det sänds ju bara över internet men de har ändå många lyssnare. Kul! Det som är allra roligast är att jag ska vara med på premiären nästa fredag! Jag är fan knäpp, snacka i radion? Alex, nu har du tagit dig vatten över huvudet.
Men jag fick bra betyg av han som styr över ungradio i Sverige precis när jag och Fredrik testsände. Vi skulle kolla så allting funkade och det gjorde det också. Så vi satt och snackade lite om vad som händer i helgen, hur det är att gå på gymnasiet, min roskildefestival som aldrig blev av osv. osv. Riktigt roligt var det! Så satt mannen bakom Radio Live och lyssnade på oss.
Så på fredag om ni vill höra min vackra stämma ska ni gå in på http://www.radiolive.se/  och lyssna klockan 17.00

Jag är fan knäpp. Nåväl, kan ju se bra ut för meritlistan att man sänt lite radio också. ;-)  Sen vet jag inte hur mycket jag kommer vara med i framtiden men lite då och då kan jag tänka mig.

Ikväll kanske det blir öl med Jenny, får se vad som händer.

Nästa helg har jag vigt åt Kajsa! Ska bli riktigt, riktigt roligt! Först teater i Halmstad och sen vara i skogen hos Kajsa utanför Lidhult tills på söndag. Sen kanske jag åker hem till mor och far på söndagen och stannar till måndag.
Får se vad som händer.

Nähä, slut för idag! Slutar jobba om 1½ timma. Gött!

Nya skor och kalasstrumpor

Igår åkte vi till Väla, som vanligt på måndagar. Det gör vi nästan varje måndag bara för att jag är ledig. Jätte skönt att strosa runt där för det är knappt något folk alls. IKEA är också mysigt att gå runt på. på måndagar runt lunch. 
Men igår blev det en lyckad dag på Väla. Jag köpte ett par skor, ett sött diadem och strumpor. Skorna är superfina och faktiskt sköna. Var så länge sedan jag köpte "finskor" faktiskt, på tiden helt enkelt. 

Hela helgen var en riktigt mysig slapphelg. Jag och Jan gjorde inte många knop, man behöver sådana helger ibland. 

Idag har jag bara varigt grinig och PMS:ig. Först skulle jag köra till jobbet hade jag och älsklingen bestämt. Lättare sagt än gjort när jag körde i stan för första gången..!!! Fy fan, ibland är det inte roligt att köra bil. Den här stan är ganska rörig att köra i också. Jag satt med gråten i halsen hela tiden, en del pga. pms:en också. Fy fan säger jag bara. Meen, jag överlevde ju faktiskt och klarade det riktigt bra ändå, trots ben som skakade läskigt mycket. 
När jag sitter där i bilen tycker jag alltid synd om alla runt omkring mig. "Stackars han som kör bakom mig nu och får vänta på mig", "stackars henne framför mig som får ha ett sådant nervvrak bakom sig nu, vem vet vad som kan hända?". 

Men jag fixade ju som sagt faktiskt det.. Imorgon ska jag köra igen, men då tar vi sjukhusbacken så blir det lite lugnare *fjuu*. 

Nu sitter jag kulturell, svår och ootrrroligt intelligent och sippar på rödvin. Lyssnar på otroligt svår musik gör jag också och pratar väldigt långsamt och lite så där hest du vet, med Regina Lund röst. 

Ganska gott vin för övrigt, haha. 

Nåå fick väldigt, väldigt snygga strumpbyxor på posten igår också! Blev supergad för att de verkligen var så coola som på bilden på hemsidan :-) Och ett fräsigt halsband också ja.. Kul att få post ibland, höhö. 

Nej nu ska jag sippa vidare på vinet och kolla på när love spelar playstation!
         

nice skor och strumpbyxor va? ;-D

Familjedrama

Haha ja idag är det tokigt må jag säga! Jannes dotter Julia är är och fikar med min lillasyster i Halmstad och nyss åkte Julia med min familj till Eurostop.. hmm.. Lite komiskt på något sätt, men roligt! Hon flätas in i min familj nu, haha. Nej men det är ju kul att syrran trivs med min sambos dotter :-P

Nu sitter jag på jobbet och latar mig. Ungarna tittar på film just nu och jag och Cesar sitter vid varsin dator.
Klockan går lite väl långamt tycker jag allt. Klockan sju är det Big Buddha som gäller. Ska bli mysigt.

Föresten har vi en man i vår lägenhet som är väldigt obehaglig. Jag vet att många av er som läser min blogg inte tror på övernaturliga krafter och liknande men jag lovar dig att det är ett "spöke" i vår lägenhet. Jätte obehagligt för det är ingen snäll man. Jag har drömt om honom och folk som har vart i vår lägenhet har också "sett" honom. Man ser en stor svart skugga bakom sig ibland, mycket kusligt. Han skruvade loss vår lampa i hallen så själva glaskulan höll på att falla i golvet och gå sönder. Och det värsta är att jag såg när allt hände, hörde hur det knirrade och gnisslade i lampan och när jag tittar på den gungar hela lampan och klotet hänger bara i ena ändan.Konstigt nog är klotet säkrat så man kan inte få loss det utan att skruva med skruvmejsel och Janne hade inte vart på den.  Det här konstiga som rör sig i vår lägenhet gör att det blir väldigt kass energi i alla rummen. När vi är i Lidhult eller liknande mår vi jätte bra och har ingen ångest men så fort vi kliver in i lägenheten så kryper det i oss. Skumt. nå väl, vi får la se om någon av er kommer hem till oss och ser en konstigt skugga stå bakom er ;-) Får ringa till någon sån här exorcist-grej kanske? Haha!

Nä nu ska jag testa de gröna linserna jag fick gratis för att jag beställde 2x90 endagslinser. Inte billigt vill jag lova..uscha. Men det var ju kul med gratis färgade linser. Bara ett par linser av varje färg tyvärr. Grå, blå, grön och brun. Grå låter skumt? Och det är ju endagslinser så jag kan ju bara använda dom ca 2 gånger. 

Nej nu ska vi tejpa tavlan vi målade idag! 

Bye
 

Fredag är en veckodag som i Norden är, enligt vissa forskare

uppkallad efter den fornnordiska guden Odens hustru Frigg.


Ja, nu lärde ni er det, om ni nu inte redan visste det. ;-)

Lugn fredag. Har spelat in en kille precis, han var så blyg och söt.
Sen äre två gäng till att spela in. Första killen är kurd och en av killarna efter honom är turk, hoppas dom inte ryker ihop ;-)
Nää då, ingen risk tror jag.
Imån ska jag jobba. Vi ska göra konstverk ihop. Kan bli mysigt!

Ikväll ska det storma på västkusten, gäller att hålla i hatten. Jag slutar sex ikväll så hoppas den inte satt igång ordentligt då. Gillar inte när det stormar. Tänker på stackars farmor som bor alldeles ensam i skogen nu i sitt stora hus. Hoppas hon åker hem till mamma och pappa så hon är skyddad. Saknar farfar väldigt mycket också. I söndags läste dom upp namnen på alla som dött i Jälluntofta, bl.a. farfars namn.. Uscha, inget kul. Men jag var inte där för vi hade åkt hem till Hbg då. Så fort man ser en ledsam film där någon dör blir det tungt direkt. Jag antar att det är ganska tufft när den första nära släktingen dör.

Nåväl, jag vet att han har det bra där han är. Han sitter nog och ute på en sjö någonstans och fiskar aborrar och tänker på farmor.

Efter jobbet imån har jag blivit medbjuden på restaurang :-) Ska äta thailändskt på Big Buddha med Jenny, Cia, Lina och kanske Stina. Jenny ringde och frågade så det ska bli trevligt! Umgås med gamla ICA-folket.
Jag har bara ätit på Big Buddha en gång men då var det riktigt gott så det blir nog bra!

Gillar Josefins pojk-problem, haha! Aldrig blir det som hon vill. Hoppas att han bjuder upp henne, hade vart riktigt roligt för henne, eller hur darling?

Nu ska jag äta kycklingsallad, hare gött!


Trevlig men skrämmande helg! ;-D

Ja för det var ju halloweenfest hos Sandra och Alexander så det är klart att den var lite skrämmande, hehe.
Nej men det var väldigt trevligt! Många gamla ansikten från högstadie och gymnasietiden. Festen var nämligen i Ljungby där Sandra och Alexander bor. Jag och Jan blev hämtade av min far runt 12-tiden. Var så sjukt trött efter min höstlovsvecka på Multiteket också.

Fredagen var vi förresten på födelsedagsmiddag på Malmös minsta restaurang. En av Jans bästa vänner Jonas som fyllde 40. Sjysst folk på middagen som attan. Fantastiskt god mat var det också! Jag åt lamm, mums!

Ja förra veckan på Multiteket nu då.. Usch, blir trött bara jag tänker på det. Jag och Lena var så otroligt duktiga! Har aldrig vart så stressigt på jobbet förut. Måndag till fredag med en massa aktiviteter för barn och ungdomar.
Jag var väldigt fin på spökrundan på tisdagen vill jag lova! nästan 50 barn hade vi, sjukt.  Här får ni lite bilder:
 Cesar   Ungar

Onsdagen var det Halloweenfest på Dalhem, fullt ös medvetslös. Ja det kände jag mig iallafall när jag kom hem. Pust och stön.
Ska se om det finns bilder från den festen, vänta lite..
Nej det gjorde det inte.

Torsdagen var det Halloweenfest på Multiteket. Först för barn mellan 5-11 år sen senare från 12 år och uppåt.
Det var helt galet mycket barn på första festen!
Jag fick spöksminka halva dreamteam också. (Dreamteam är ett gäng tjejer i 12-13 årsåldern som hjälper oss frivilligt)
Lite bilder från första festen:
  Min fladdermuskreation ;-)  Jag sminkar Jasmine 
Kiddos     Spökbingo    Mina Dreamteam-monster
Sätt vårtan på Alexandras Häxa!  

Andra festen kom det bara massa ungdomar i 16-18 årsåldern. Inga roliga bilder.


Ja jag har ju självklart bilder från festen i Ljungby från i lördags men jag måste ladda kameran först. Sen kommer bilder! Så länge kan ni ju kolla på assas.blogg.se  för Sandra har lite bilder från festen!

På söndagen skulle jag ta älsklingen på ett äventyr. Jag körde honom till Hunnsberget som ligger en bit utanför Lidhult. Det är ett ganska högt berg man "klättrar" upp för och sen får man en väldigt vacker utsikt vill jag lova!
Men jag hade ju förträngt stormen Gudrun och Per så när vi kom fram såg det inte riktigt ut som det såg ut sist jag var där. Skogen var borta? Mycket skum känsla och väldigt ledsam känsla. Bara skogsmaskinsspår som man kunde följa. Men vi fick strunta i det för det gick inte att hitta när stigarna var borta och skogen med för den delen.
Men vi gick upp för en annan stig som låg i närheten och fick riktigt vackra bilder! Lånade syrrans nya systemkamera som är sjukt bra. Jan fick visa vad han gick för med kameran och det blev lyckat vill jag lova.
Men har inte fått bilderna av Sara ännu.

Bla, bla.. mycket snack om ingenting kände jag att det blev idag, men va fasen. En uppdatering ska bli lång.

Vi hörs! Dags för min favorit: sillamacka på Drottninghögs konditori!


RSS 2.0